Όροι και Προϋποθέσεις

I. Έγκριση των όρων χρήσης

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον δικτυακό τόπο που δηλώνετε (εφεξής “επισκέπτης”, “χρήστης” ή “χρήστης”) συμφωνείτε με τους όρους χρήσης του S. C. Secorom S.R.L. προσφέρει. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης αυτού του ιστότοπου, παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

II. Όροι για τη χρήση της ιστοσελίδας για

1. Γενικές πληροφορίες

Το BlackFridayEllada.gr του Διαδικτύου παρέχει στους χρήστες μια διαδραστική υπηρεσία, η S.C. (Στο εξής “κουπόνια”), SECOROM SRL, η οποία παρέχει υπηρεσίες πληροφόρησης και περιεχόμενο στους αντιπροσώπους (εφεξής “έμποροι”) που υποβάλλουν τις προσφορές τους “,” Προϊόντα “).

Αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης αυτού του ιστότοπου: ισχύουν για τη χρήση του μέλους BlackFridayEllada.gr guest / user / user. Η χρήση αυτού του ιστότοπου είναι η υποχρέωση του χρήστη να αποδεχτεί τους όρους χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ. Το δικαίωμα χρήσης αυτού του ιστότοπου διατηρείται σε εφεδρεία και δεν μπορεί να αποσταλεί σε κανένα άλλο πρόσωπο ή οντότητα. Κρατήστε τον κωδικό σας ασφαλή Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος, αν υπάρχει. Ο επισκέπτης αξιολογεί την κατάσταση, κατευθύνεται στο Internet, αν και προσπαθεί να διατηρήσει ένα ασφαλές περιβάλλον, αλλά μπορεί με τα προβλήματα των υπηρεσιών Internet, και έχει S.C. Secorom S.R.L. είναι εκτός του ελέγχου τους. Επειδή αυτή η υπόθεση δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε άτομα, συστήματα που έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια δεδομένων μέσω του Διαδικτύου. Είναι βέβαιοι ότι θα βεβαιώσουν ότι κατανοούν και αναγνωρίζουν ότι λόγω ορισμένων περιστάσεων, δεδομένου ότι και οι δύο S.C. Secorom S.R.L. στο πεδίο αρμοδιότητάς του, η πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα ενδέχεται να διακοπεί, να ανασταλεί ή να διακοπεί για λίγο. Τα πνευματικά δικαιώματα εξ ολοκλήρου από την S. C. Secorom προσφέρουν Pay-per-srl και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ή να αντιγράφουν χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των δεδομένων. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αρνηθούμε τη συνεργασία με αυτούς τους πελάτες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει τη σωστή ή απροβλημάτιστη συμπεριφορά (επιθετική) γλώσσα. Διατηρούμε το δικαίωμα να είμαστε επιλεκτικοί στους πελάτες μας. Το S.C. Η Secorom S.r.l έχει το δικαίωμα να αλλάξει ή να διακόψει οποιαδήποτε πτυχή της παρούσας ιστοσελίδας ή των λειτουργιών, του υλικού ή του λογισμικού λόγω αιτίας. Αυτό το κείμενο μπορεί να συναχθεί από το γεγονός ότι έχετε ήδη φτάσει τα 18 χρόνια για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

2. Τροποποιήσεις στη σύμβαση S.C. Secorom S.R.L. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτό ή törülhet όρους χρήσης, αν είναι απαραίτητο, που μπορείτε να βρείτε στο www.BlackFridayEllada.gr. Όταν ο S.C. Secorom S.r.l κάνει σημαντικές αλλαγές, θα προωθηθεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, για εκείνους που εγγράφονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας? ή με τη μορφή μηνύματος που υποδεικνύει την παρούσα ιστοσελίδα σε άλλες σκόπιμα διαφορετικές τροποποιήσεις.