Πολιτική Απορρήτου

Το Secorom S.R.L. εγγυάται την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των διαμεσολαβούμενων δεδομένων. Σκοπός της επεξεργασίας των δεδομένων σας είναι η αξιολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών, η εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο, το μάρκετινγκ και η διαφήμιση, η συλλογή στατιστικών στοιχείων, η συμμετοχή σε ένα τουρνουά, η επεξεργασία της ιστοσελίδας μας και η συμμετοχή σε ένα online διαγωνισμό.

Το BlackFridayellada.gr μπορεί να ειδοποιεί τους χρήστες για τις τρέχουσες προσφορές σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο και να στέλνει χαιρετισμούς ή ενημερωτικά δελτία. ειδικά μηνύματα.

Όποιος έχει δηλώσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στο BlackFridayEllada.gr και δεν επιθυμεί να καταχωρηθεί, θα χαρεί να υποβάλει αίτηση για τη διαγραφή του συστήματός μας.

Μπορείτε να ζητήσετε αυτά τα δικαιώματα συνδεθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση office@blackfriday.hu. Έχει επίσης το δικαίωμα να απευθυνθεί στο δικαστήριο εάν είναι απαραίτητο. Εάν κάποιο από τα δεδομένα σας είναι λανθασμένο, ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό.

Η BlackFridayEllada.gr μπορεί να μοιραστεί τα προσωπικά σας στοιχεία με άλλες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεστε ή να αλληλεπιδράσετε με την αναθεώρηση των όρων της συνεργασίας και της συνεργασίας σας και τα προσωπικά σας στοιχεία θα παραμείνουν ασφαλή και θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο ως εξής: , Άμεσο μάρκετινγκ και άλλες υπηρεσίες.