Σχετικά με εμάς

Έχουμε επαναπροσδιορίσει την έννοια της Μαύρης Παρασκευής, επίσης γνωστή ως Μαύρη Παρασκευή!

Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών για εσάς, έτσι ώστε να μπορείτε να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε τα καλύτερα καταστήματα discon online. Με αυτόν τον τρόπο, θα σας βοηθήσουμε επίσης με την οικογένεια, τους φίλους και το χόμπι σας για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα με online αγορές, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

την ιστορία μας

Το 2012, μέσω του οποίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης Μαύρη Παρασκευή ή Μαύρη Παρασκευή, την ημέρα που προσφέραμε χιλιάδες άτομα στα προϊόντα, σε σχέση με την προηγούμενη μόνο ονειρεμένη αγορά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Συλλέξαμε τις καλύτερες προσφορές έκπτωσης για τα ηλεκτρονικά καταστήματα σε ένα μέρος που θα χρειαζόμασταν τον υπολογιστή ή το smartphone σας από την άνεση του σπιτιού σας.

Αλλά τα καλά νέα δεν τελειώνουν σε μια πλημμύρα, καθώς η μέρα της Μαύρης Παρασκευής ή της Μαύρης Παρασκευής μας επέκτεινε όλο το χρόνο. Έτσι, η έκπτωση ασχολείται με ηλεκτρονικά καταστήματα ανά πάσα στιγμή.

Από τις 21 Νοεμβρίου 2014 έως το 28ο τρίμηνο εκατομμύρια ικανοποιημένοι πελάτες, η Ουγγαρία βρήκε τα αγαπημένα προϊόντα τους σε λογική τιμή, την καλύτερη προσφορά στην Ουγγαρία μέσω της ιστοσελίδας μας! Έτσι, η υποσχόμενη επιτυχία της Black Friday έγινε πραγματικότητα!

Ήδη πολλοί σας ευχαριστούμε (μικρές και μεγάλες εταιρείες), οι οποίοι συνεργάστηκαν σε αυτήν την υπηρεσία, βοήθησαν τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, αξίζει τον κόπο οι πελάτες που επιστρέφουν σε μεγάλους αριθμούς να επιστρέψουν στον ιστότοπό μας για να βρουν τις καλύτερες προσφορές και τις καλύτερες τιμές.

Η προοπτική δράσης θα μας βρει στο πρώτο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, διότι αν οι χρήστες αναζητούν λέξεις-κλειδιά “Μαύρη Παρασκευή” ή “Μαύρη Παρασκευή”, τότε είμαστε οι πρώτοι! Και γι ‘αυτό είμαστε υπερήφανοι που είμαστε η μόνη εταιρεία που εκπροσωπεί τη μάρκα Black Friday που είναι το καλύτερο κατάστημα στη χώρα.

την ομάδα μας

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας βρίσκουμε στη Βουδαπέστη και στο Βουκουρέστι. Εργαζόμαστε για να συλλέξετε τις καλύτερες προσφορές και τις καλύτερες τιμές.

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας θα αρχίσει να αναπτύσσει γρήγορα την υπηρεσία τα επόμενα χρόνια, την Τσεχία και την Πολωνία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο εξής: BlackFridayEurope@gmail.com