Black Friday Media Market και στον Black Friday Κωτσόβολο στην Ελλάδα

Black Friday Ηλεκτρονικά

Τα ηλεκτρονικά έχουν τις γρηγορότερες πωλήσεις την Black Friday Media Markt and Black Friday Κωτσόβολο. Αν δείτε μια καλή προσφορά για τηλεοράσεις —οι OLED και οι 4K είναι εξαιρετικές!— υπολογιστές ή τηλέφωνα, κάντε την αγορά άμεσα. Τα ηλεκτρονικά θα έχουν μεγάλη έκπτωση — μερικά μέχρι και 40%, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να είναι κάποιος προετοιμασμένος να ξεκινήσει τα ψώνια του πολύ νωρίς.

Να είστε έτοιμοι να δείτε τηλεοράσεις 55-ιντσών, 4K στην τιμή των HD. Το Sony PlayStation VR με κάμερα, το οποίο κοστίζει συνήθως 449 ευρώ, θα πέσει στα 399 ευρώ.

Και εδώ έρχονται και οι πωλήσεις της Apple. Η μοναδική προσφορά της Apple ιστορικά συμβαίνει κάθε Black Friday. Οι καλύτερες προσφορές φέτος είναι πιθανόν να αφορούν το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus, με έκπτωση μέχρι 250 ευρώ. Οι τιμές για το MacBook και το MacBook Pro μπορεί να ξεκινούν αρκετά χαμηλά, από 1.099 ευρώ. Αυτή είναι η κατάλληλη μέρα για να ψάξετε τις καλύτερες τιμές στο κατάστημα και στο διαδίκτυο. Και αν είστε πιστός των Android, το Samsung Galaxy S8 μπορεί να πέσει στα 350 ευρώ.

Black Friday Media Markt

Black Friday Συσκευές

Το δώρο που παραμένει σταθερό; Συσκευές. Και η Black Friday Media Markt and Black Friday Κωτσόβολο είναι η καλύτερη στιγμή για να τις αγοράσετε. Αυτό συμβαίνει επειδή τα καταστήματα Media Markt και Κωτσοβολος την Black Friday κάνουν περισσότερες μαζικές παραγγελίες  από όσες έχουν σε απόθεμα συνήθως, και οι τιμές πέφτουν μέχρι και 40 ή 50% χαμηλότερα από την κανονική τιμή πώλησης τους. Οι έξυπνοι αγοραστές θα βρουν αντικείμενα όπως καφετιέρες, ηλεκτρικά τηγάνια, συσκευές μαγειρέματος  “slow cookers”, τοστιέρες, φριτέζες, μπλέντερ και συσκευές για ρύζι.

 

Black Friday Ρούχα

Το να εξοπλιστείτε για τους επερχόμενους κρύους μήνες σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσετε τις χειμερινές σας αγορές τώρα. Ευτυχώς χάρη στην Black Friday, μπορείτε να βρείτε καλές προσφορές για εσάς αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Φουσκωτά μπουφάν και μπουφάν με επένδυση μπορεί να έχουν μεγαλύτερη έκπτωση φέτος, χάρη στην καθυστερημένη έναρξη του φθινοπωρινού καιρού. Τα καταστήματα αύξησαν τον αριθμό αυτών των προϊόντων κατά 18.7%, και μέχρι τώρα, η έκπτωση και τα sellout έχουν μείνει πίσω σε σχέση με πέρυσι. Οι τιμές θα πέσουν δραματικά την Black Friday για να βοηθήσουν τα καταστήματα να ξεφορτωθούν το επιπλέον απόθεμα τους.

 

Black Friday Παπούτσια

Εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, τα αθλητικά παπούτσια έχουν δραματική μείωση τιμών τον Νοέμβριο. Μπορεί να βρείτε απίστευτες τιμές για τα Puma Blaze of Glory και τα Adidas Runner. Τα καταστήματα είναι πιθανόν να εφαρμόσουν μείωση τιμών 20 με 30% σε όλα τα είδη. Το ηθικό δίδαγμα: Μην το σκέφτεστε.

 

Black Friday Τσάντες

Αν πάντα ψάχνατε να βρείτε μια δικαιολογία για να αγοράσετε μια καλή τσάντα, τότε τώρα έχετε την καλύτερη. Η εβδομάδα Black Friday είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε μια επώνυμη τσάντα. Κατά την διάρκεια της Black Friday Ελλάδα 2018 πέρυσι, η πιο συνηθισμένη μείωση κυμάνθηκε στο 30 με 40%. Οι αγοραστές πέτυχαν κατά μέσο όρο μια έκπτωση 34% σε επώνυμες μάρκες.

 

Πότε είναι η Black Friday Ελλάδα το 2018

 

Black Friday Διακοπές

Αυτοί οι τυχεροί με ευέλικτα εργασιακά προγράμματα μπορούν να βρουν εξαιρετικές διακοπές. Ξενοδοχεία και εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων όπως και ταξιδιωτικά πακέτα θα έχουν μεγάλες εκπτώσεις για συγκεκριμένες περιόδους. Οι προορισμοί για σκι, για παράδειγμα, οι οποίοι έχουν τους περισσότερους επισκέπτες από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, είναι πιθανό να είναι σε προσφορά την Black Friday/Cyber Monday για τις περιόδους που έχουν ανάγκη, και οι οποίες είναι οι πρώτες και οι τελευταίες εβδομάδες της σεζόν του σκι.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε ένα φανταστικό ταξίδι για σκι σε αυτές τις περιόδους “Ανάγκης”, οι οποίες καλύπτουν το χρονικό διάστημα από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τα μέσα Απριλίου. Τα θεματικά πάρκα έχουν επίσης περιόδους “ανάγκης”, όπως από το φθινόπωρο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο αλλά πριν τις διακοπές.

 

Black Friday Παιχνίδια για Παιδιά

Αν και θα θέλατε  να “χτυπήσετε” το παιχνίδι των ονείρων του παιδιού σας όπως ένα  “Star Wars First Order Star Destroyer” ή ένα “Nerf Rival Nemesis MXVII-10K Blaster”, δεν είναι πολύ πιθανό να βρείτε εκπτώσεις σε τέτοια αντικείμενα την Black Friday. Το μόνο που θα πετύχετε είναι να φύγετε με πονοκέφαλο από τις ατελείωτες ώρες αναμονής στις ουρές. Οι καλύτερες προσφορές σε παιχνίδια είναι δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, με εκπτώσεις που φτάνουν το 20 με 25%.

 

Black Friday Iphone

Τα iPhones αποτελούν επίσης μια καλή ευκαιρία την Black Friday: Το σίγουρο είναι ότι τα παλιά μοντέλα μπορείτε να τα βρείτε με έκπτωση. Και φέτος υπάρχει και ο απρόσμενος παράγοντας.

Αν πρόκειται να αγοράσετε το καινούριο iPhone ούτως ή άλλως, τότε η Black Friday μπορεί να αποτελεί καλή στιγμή για να το κάνετε με ένα επιπλέον κίνητρο.

…αλλά όχι από την Apple.

Ότι και αν κάνετε μην αγοράσετε απευθείας από την   Apple την Black Friday. Τα  Black Friday Media Markt και ο Black Friday Media Markt and Black Friday ΚωτσόβολοΚωτσόβολος έχουν καλύτερες προσφορές την  Black Friday Media Markt and Black Friday Κωτσόβολο!