Black Friday 2018 Στην Ελλάδα Προσφορές

Οι καλύτερες προσφορές που μπορείτε να ακόμα να αποκτήσετε την Black Friday 2018 στην Ελλάδα

 

Η Black Friday στην Ελλάδα έρχεται και οι καλύτερες προσφορές είναι μπροστά μας.

Έχουμε συγκεντρώσει μια μικρή λίστα με προϊόντα που αναμένουμε να είναι διαθέσιμα την Black Friday 2018 στην Ελλάδα.

Sonos One προς $175 ($25 έκπτωση)

Το καινούριο Sonos One smart ηχείο κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και λίγες μόνο εβδομάδες, αλλά ήδη έχει μια καλή έκπτωση στο Amazon. Με ενσωματωμένο το Alexa, δίνει τα περισσότερα (όχι όλα) από αυτά που παίρνετε από ένα Echo, αλλά με πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου. Είναι επίσης συμβατό με σχεδόν κάθε ηχητική υπηρεσία που υπάρχει, και θα προσθέσει τις λειτουργικότητες Google Assistant και AirPlay 2 το 2018.

Xbox One S προς $190 ($90 έκπτωση), ή $230 με 2 παιχνίδια

Δεν έχουμε συναντήσει ακόμα προσφορές την Black Friday στην Ελλάδα οι οποίες να μην περιλαμβάνουν το Xbox One S. Με βάση αυτό, ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για μερικές από τις πιο απίστευτες προσφορές στο Microsoft Store προς $229, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε με την κονσόλα μαζί με ένα παιχνίδι (όπως τα Battlefield 1, Minecraft, Forza Horizon 3, Madden NFL 18 και άλλα), και στην συνέχεια να προσθέσετε έναν ακόμα τίτλο (αλλά με περιορισμένες επιλογές). Αν δεν έχετε ήδη ένα Xbox, αυτή θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να κάνετε το βήμα.

 

Sony PlayStation 4 Slim προς $200 ($100 έκπτωση)

Μπορείτε να επιλέξετε το Sony PS4 Slim προς $200 στα περισσότερα καταστήματα το σαββατοκύριακο της Black Friday στην Ελλάδα – αν και ήδη πωλείται σχεδόν παντού στο διαδίκτυο. Αν και είναι πιο δύσκολο να βρείτε πολλά παιχνίδια, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα μεγάλο σκληρό δίσκο 1TB σε σχέση με τα 500GB της προηγούμενης προσφοράς του Xbox.

PS4 Pro προς $350 ($50 έκπτωση)

Η αναβαθμισμένη έκδοση του PS4 Slim, η οποία προσφέρει καλύτερα γραφικά σε τηλεοράσεις 4K, μπορεί να βρεθεί με $50 έκπτωση στο Walmart και στο GameStop. (Δυστυχώς η προσφορά του Amazon η οποία περιελάμβανε το Destiny 2 σε αυτή την τιμή τελείωσε.)

Amazon Echo Dot (2ης γενιάς) προς $30 ($20 έκπτωση)

Το Dot αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία των smart ηχείων στο Amazon επειδή προσφέρει την πιο οικονομική πρόσβαση στις δυνατότητες της Alexa, και ελέγχει ένα μεγάλο εύρος από smart gadgets για το σπίτι. Το Amazon, και ουσιαστικά όλα τα καταστήματα, θα το έχουν προς $30 την Black Friday στην Ελλάδα, κάνοντας το μια μεγάλη ευκαιρία – και το Amazon θα σας επιτρέψει να προσθέσετε ένα TP-Link Smart Plug στο ταμείο με επιπλέον επιβάρυνση μόνο $5 με οποιαδήποτε αγορά Echo.

Google Home προς $80 ($50 έκπτωση)

Το ηχείο με φωνητική εντολή, Google Home, θα είναι διαθέσιμο προς $80 κατά την διάρκεια των προσφορών της Black Friday στην Ελλάδα σε πολλά καταστήματα. Αυτό σημαίνει $50 έκπτωση.

 

UE Boom 2 προς $80 ($120 έκπτωση)

Ένα από τα αγαπημένα μας ηχεία με Bluetooth, το UE Boom 2 μπορεί να αποκτηθεί προς $80 κατά την διάρκεια των εκπτώσεων της Black Friday στην Ελλάδα. Σε αντίθεση με το αντίστοιχο αναβαθμισμένο UE Blast, δεν είναι ένα smart ηχείο –αλλά είναι διάβροχο και έχει τέλειο ήχο.

Fitbit Alta HR προς $100 ($50 έκπτωση)

Ο βασικός μετρητής φυσικής κατάστασης της Fitbit παρακολουθεί το καρδιακό σφυγμό αλλά και σχεδόν τα πάντα αυτόματα – και αποτελεί ένα δημοφιλές αντικείμενο φέτος, αφού εμφανίζεται σε πολλές προσφορές Black Friday 2018 στην Ελλάδα. Η καλή διάρκεια της μπαταρίας και το μικρό του μέγεθος το κάνουν το καλύτερο προϊόν της Fitbit για το 2018.

 

Τηλεόραση TCL 55-ιντσών S405 4K προς $380 ($220 έκπτωση)

Η καλύτερη smart τηλεόραση του Roku θα κάνει την εμφάνιση της σε λίγες προσφορές κατά την διάρκεια της Black Friday στην Ελλάδα. Με $400, αυτή η τηλεόραση 55-ιντσών 4K είναι μια πολύ καλή ευκαιρία – και είναι διαθέσιμη τώρα στο Amazon.

 

Τηλεοράσεις 55- και 65-ιντσών 2017 LG OLED στις χαμηλότερες τιμές που έγιναν ποτέ

Τώρα μέσω της Cyber Monday, η σειρά LG B7A έχει την χαμηλότερη τιμή από ποτέ για τηλεοράσεις OLED – και οι τηλεοράσεις OLED προσφέρουν την καλύτερη εικόνα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Δεν είναι φτηνές σύμφωνα με τα στάνταρ της Black Friday στην Ελλάδα, $1,500 για την OLED55B7A των 55 ιντσών και $2,300 για την OLED65B7A των 65 ιντσών, αλλά για τόσο ποιοτικές συσκευές είναι καλή τιμή. Αυτή την προσφορά δεν πρέπει να την χάσετε για να αποκτήσετε μια τέτοια τηλεόραση OLED. Είναι διαθέσιμες τώρα σε αρκετά καταστήματα.

Πότε είναι η Black Friday Ελλάδα το 2018

Dell Inspiron 15 προς $670 ($130 έκπτωση)

Ένα φτηνό λαπ τοπ για παιχνίδια με βασικές επιλογές. Μπείτε στο παιχνίδι με τιμή κάτω από $700.

Lenovo IdeaPad 320 προς $650 ($210 έκπτωση)

Δεν έχουμε εμπειρία από πρώτο χέρι για αυτό το μοντέλο, το 80XL03BQUS, αλλά είμαστε λάτρεις των μεσαίων σειρών IdeaPad. Και αυτές οι προδιαγραφές — Intel Core i7 επεξεργαστής, 12GB RAM και Nvidia GeForce 940MX GPU – αξίζουν την προσοχή σας για τις προσφορές της Black Friday στην Ελλάδα.

Apple MacBook Pro μοντέλα με μέχρι και $250 έκπτωση

Το Best Buy έχει έκπτωση των λαπ τοπ Apple MacBook Pro μέχρι και $250 κατά την διάρκεια της Black Friday στην Ελλάδα. Είναι μια καλή προσφορά για ένα προϊόν το οποίο δεν έχει έκπτωση συνήθως.

 

Apple MacBook Air με $200 έκπτωση

Το βασικό λαπ τοπ της Apple, το MacBook Air 13.3-ιντσών (128GB, 8GB RAM) θα έχει έκπτωση $200 στο Best Buy την γιορτή των ευχαριστιών. ΤΑ αναβαθμισμένα μοντέλα MacBook Air θα έχουν επίσης έκπτωση $200. Αν μπορείτε να ζήσετε χωρίς οθόνη υψηλής ανάλυσης Retina, τότε μπορείτε να επιλέξετε αυτό υπέροχο, αξιόπιστο λαπ τοπ.